Govor

Gospa Razdevšek hvala lepa. Odpiram razpravo o poročilu volilne komisije o izvolitvah svetnic in svetnikov ter župana. Štejem po tihem do pet. Razprave ni, zaključujem razpravo in ugotavljam, da je ta končana ter prehajamo k glasovanju o podanih poročilih.

In sicer spet najprej prosim za na, glasujemo, oprostite, GLASUJEMO PA O SKLEPU, PREDLOGU SKELPA: Mestni svet Mestne občine Ljubljana se je seznanil s Poročilom Volilne komisije Mestne občine Ljubljana o izidu volitev svetnikov v Mestni svet Mestne občine Ljubljana, z dne 18.11.2018.

Ugotavljam navzočnost. Navzočih je 45 svetnikov.

Prehajamo h glasovanju. In sicer, kdor je proti, bo pritisnil tipko P, kdor je za bo pritisnil tipko Z. Prosim glasujemo. Glasovanje je končano.

ZA je glasovalo 45 svetnikov.

PROTI 0.

Sklep je sprejet. Hvala lepa.

Prehajamo sedaj še na 2.b) točko dnevnega reda. Poročilo Volilne komisije mestne občine Ljubljana o izidu rednih volitev za župana Mestne občine Ljubljana z dne 18. 11. 2018

B) POROČILO VOLILNE KOMISIJE MESTNE OBČINE LJUBLJANA O IZIDU REDNIH VOLITEV ZA ŽUPANA MESTNE OBČINE LJUBLJANA DNE 18. 11. 2018

Zdaj bi pa jaz moral prosit še enkrat predsednico Volilne komisije, da, gospo Razdevšek, gospo Bredo Razdevšek, da poroča o rezultatih županskih volitev, kot na kratko rečemo. Hvala.

Mestni svet Mestne občine Ljubljana se je seznanil s poročilom Volilne komisije Mestne občine Ljubljana o izidu rednih volitev svetnikov v Mestni svet Mestne občine Ljubljana dne 18. 11. 2018.