Govor

Dan želim. Spoštovane svetnice, svetniki. Pričenjamo 20. sejo Mestnega sveta Mestne občine Ljubljana. Obveščam vas, da je dvorana prezračena, stoli, mize, tipke in mikrofoni razkuženi. Seje na daljavo se bodo udeležili: g. Miklavec, g. Kordiš, g. Stariha, ga. Damij, ga. Sojar, g. Slabe, g. Minodraš, ga. Lozej, g. Matić. Preverjamo na daljavo njihovo navzočnost, na daljavo lepo prosim. 9. 36 je prisotnih. Skupaj 45. Smo sklepčni, lahko pričnemo z delom. Prijazno prosim, da izklopite mobilne telefone, da se ne motimo. Glede na pandemijo predlagam, da sejo v skladu s 171. členom Poslovnika Mestnega sveta poteka brez navzočnosti občanov, zato dajem na glasovanje. Ugotavljam navzočnost. Rezultat navzočnosti v dvorani 31, na daljavo prosim 9. Skupaj 40.

Glasujemo O PREDLOGU SKLEPA: V skladu s 171. členom Poslovnika Mestnega sveta MOL-a 20. seja Mestnega sveta poteka brez navzočnosti občanov.

Prosim za vaš glas.

V dvorani:

29 ZA.

Na daljavo:

8 ZA.

Skupaj:

37 ZA.

Sklep je sprejet.

V skladu s 171. členom Poslovnika Mestnega sveta Mestne občine Ljubljana 20. seja mestnega sveta poteka brez navzočnosti občanov.