Govor

Prvič je Predlog Sklepa o prenehanju mandata in imenovanju nadomestnega predstavnika MOL-a v Svet Osnovne šole Bičevje. Razprava prosim. Ni razprave. Ugotavljam navzočnost po celotni točki. Lepo prosim. Rezultat navzočnosti: 30.

Glasujemo O PREDLOGU: Mojci Sojar preneha mandat članice sveta Osnovne šole Bičevje. V Svet Osnovne šole Bičevje se za predstavnika MOL-a imenuje Matej Keber. Mandat imenovanega je vezan na mandat sveta šole.

Prosim za vaš glas.

37 ZA

0 PROTI.

In drugič: Predlog Mnenja h kandidaturi za ravnatelja oziroma ravnateljico Osnovne šole Miška Kranjca. Razprava prosim. Ni razprave.

Glasovanje poteka O PREDLOGU SKLEPA: Aleksandru Gubetu, Tadeju Šemetu in Vesni Žnidar Kadunc se da pozitivno mnenje h kandidaturi za ravnatelja oziroma ravnateljico Osnovne šole Miška Kranjca. Ravnatelj obstoječi odhaja v pokoj.

Lepo prosim za vaš glas.

36 ZA

0 PROTI.

Hvala, tudi to je sprejeto.

Gremo na točko 5.

AD 5. PREDLOG SKLEPA O SOGLASJU K DOLOČITVI DELA PLAČE ZA DELOVNO USPEŠNOST DIREKTORICE JAVNEGA ZAVODA MLADI ZMAJI ZA LETO 2018 IZ NASLOVA PRODAJE BLAGA IN STORITEV NA TRGU

Gradivo ste prejeli. Prejeti ste poročilo pristojnega odbora. Prosim gospo Demšič za uvodno obrazložitev.

I. Mojci SOJAR preneha mandat članice Sveta Osnovne šole Bičevje. II. V Svet Osnovne šole Bičevje se za predstavnika Mestne občine Ljubljana imenuje: Matej KEBER. Mandat imenovanega je vezan na mandat sveta šole.
Aleksandru GUBETU, Tadeju ŠEMETU in Vesni ŽNIDAR KADUNC se da pozitivno mnenje h kandidaturi za ravnatelja oziroma ravnateljico Osnovne šole Miška Kranjca.