Govor

Ugotavljam navzočnost po celotni točki. Rezultat navzočnosti: 38.

Glasujemo najprej o predlogu sklepa Svetniškega kluba Levica, ki pravi: Mestni svet Mestne občine Ljubljana sprejme predlog, da se predlagana 8.b. točka z naslovom Predlog sklepa o določitvi višine grobnin v Mestni občini Ljubljana umakne z dnevnega reda 2. seje Mestnega sveta. Ostale točke se ustrezno preštevilčijo.

Prosim za vaš glas. Ste?

5 ZA

20 PROTI.

Ni sprejeto.

In glasujemo zdej o drugem predlogu, ki ga je podal Svetniški klub SDS, ki pravi: za predlagani dnevni red 2. seje mestnega sveta Mestne občine Ljubljana z dne 18.2.2019 se spremeni vrstni red točk tako, da se 7. točka dnevnega reda zamenja z 9. točko dnevnega reda in 9. točko nadomesti 7. točka.

Prosim za vaš glas.

15 ZA

22 PROTI

Ni sprejet.

In glasujemo O PREDLOGU SKLEPA: Mestni svet Mestne občine Ljubljana sprejme predlog dnevnega reda 2. seje mestnega sveta. Prosim za vaš glas.

Prosim za vaš glas.

22 ZA.

0 PROTI.

Sprejeto. Hvala lepa.

Gremo na točko 1.

AD 1. ZAPISNIKA 1. REDNE IN 1. IZREDNE SEJE MESTNEGA SVETA MESTNE OBČINE LJUBLJANA

Za predlagani Dnevni red 2. seje Mestnega sveta Mestne občine Ljubljana z dne 18. 2.2019 se spremeni vrstni red točk tako, da se 7. točka dnevnega reda zamenja z 9. točko dnevnega reda, deveto točko nadomesti sedma točka.
Mestni svet Mestne občine Ljubljana sprejme predlog dnevnega reda 2. seje mestnega sveta.
Mestni svet Mestne občine Ljubljana sprejme predlog, da se predlagana 8.b točka z naslovom »Predlog Sklepa o določitvi višine grobnine v Mestni občini Ljubljana« umakne z dnevnega reda 2. seje mestnega sveta. Ostale točke se ustrezno preštevilčijo.