Govor

Še kdo, prosim? Gospod Horvat, če bi kdo moral biti tiho, bi morali biti vi tiho v NSi-ju. Pa bom potem več povedal pri točki, ker to točko ne bomo opustili danes, jaz sem prepričam, da bo mestni svet sprejel predlog dnevnega reda, kajti to traso je narisal gospod Kranjc, NSi. Tu je sedel, kjer zdaj vi sedite. Takrat je bil direktor VO-KA Snaga. Zaključujem razpravo. Ugotavljam navzočnost. Kaj zdaj dela, lepo prosim? Nič ne dela. Navzočnost. Rezultat navzočnosti: 24.

Glasovanje poteka O PREDLOGU SKLEPA gospoda Horvata: Mestni svet Mestne občine Ljubljana sprejme predlog, da se s predlaganega dnevnega reda 28. seje mestnega sveta umakne 5. točka z naslovom "Poročilo o opravljenem nadzoru razpolaganja s premoženjem MOL, namenskosti in smotrnosti porabe proračunskih sredstev in finančnega poslovanja uporabnikov proračunskih sredstev v letu 2020 in projektov v izvajanju".

Prosim za vaš glas.

2 ZA.

23 PROTI.

Sprejmete rezultat?

Mestni svet Mestne občine Ljubljana sprejme predlog, da se s predlaganega dnevnega reda 28. seje mestnega sveta umakne 5. točka z naslovom »Poročilo o opravljenem nadzoru razpolaganja s premoženjem MOL, namenskosti in smotrnosti porabe proračunskih sredstev in finančnega poslovanja uporabnikov proračunskih sredstev v letu 2020 in projektov v izvajanju«.