Govor

Hvala lepa, Aleš. Gremo na prvi predlog sklepa o imenovanju nadomestne članice Komisije za mandatna vprašana, volitve in imenovanja. Razprava prosim. Ni razprave. Ugotavljam navzočnost po celotni točki. Rezultat navzočnosti 34.

Glasujemo O SKLEPU: V Komisijo za mandatna vprašanja, volitve in imenovana za članico se imenuje Bruna Antauer. Mandat imenovane je vezana mandat Mestnega sveta Mola.

Prosim za vaš glas.

36 ZA,

0 PROTI.

Hvala lepa.

Gremo na razpravo o imenovanju nadomestnega člana Komisije za mednarodne odnose. Ni razprave.

Glasovanje poteka O PREDLOGU SKLEPA: V Komisijo za mednarodne odnose se imenuje Danijel Avdagič. Mandat imenovanega je vezan na mandat Mestnega sveta MOL-a.

36 ZA,

0 PROTI.

Hvala. Sprejeto.

Gremo na 3. predlog Sklepa o imenovanju nadomestnega člana Komisije za priznanja. Razprava prosim. Ni.

Glasovanje poteka: V Komisijo za priznanje se imenuje Danijel Avdagič. Mandat imenovanega vezane na mandat Mestnega sveta MOL-a.

38 ZA,

0 PROTI.

Gremo na 4. predlog Sklepa o prenehanju mandata in imenovanju nadomestnega člana Odbora za gospodarske dejavnost, turizem in kmetijstvo. Razprava? Izvolite.

I. V Komisijo za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja se za članico imenuje: Bruna ANTAUER. Mandat imenovane je vezan na mandat Mestnega sveta Mestne občine Ljubljana.
I. V Komisijo za mednarodne odnose se imenuje: Daniel AVDAGIČ. Mandat imenovanega je vezan na mandat Mestnega sveta Mestne občine Ljubljana.
I. V Komisijo za priznanja se imenuje: Daniel AVDAGIČ. Mandat imenovanega je vezan na mandat Mestnega sveta Mestne občine Ljubljana.